Meny
 

Presentkort

PRESENTKORT

dittpresentkort.se är ett gemensamt presentkort för köpcentrum och hotell som ägs eller förvaltas av Thon Property.
Presentkortet kan användas på Familia Köpcentrum i Hyllinge, Mirum Galleria i Norrköping, Mitt i City-gallerian i Karlstad, Sollentuna Centrum i Stockholm, Etage i Trollhättan, Charlottenbergs Shoppingcenter, Långflon köpcentrum, Töcksfors Shoppingcenter, Torp i Uddevalla och Thon Hotel Charlottenberg.


KÖP AV PRESENTKORTET

I vår automat mitt emot Life kan du ladda presentkortet med valfritt belopp från 100kr till 5000kr. Kortet kostar 10kr och i detta ingår omslag/kuvert. Presentkortet kan inte lösas in mot kontanter. Kortet är giltigt i ett år från och med leveransdatum. Kort med passerat utgångsdatum ersätts inte.


dittpresentkort.se används som ett vanligt betalkort utan PIN-kod på alla butiker som har bankterminaler vilka accepterar VISA/Mastercard i köpcentrum/hotell som finns listat på www.dittpresentkort.se
(presentkortet gäller ej på Systembolaget eller posten).

 

PERFEKT FÖRETAGSGÅVA

Vi tar emot företagsbeställningar på presentkort. Kreditkontroll genomförs. Ta kontakt med centrumledningen för mer info.
042-22 49 92


Presentkortet kan användas i alla våra butiker bortsett från:
Citygross
Delonti

Hyllinge Cash
Jula
Khai Mui
Kårv å Sånt
Kronans Apotek
MobileCenter

Telenor

KONTROLLERA SALDO

Presentkortets saldo kan kontrolleras på www.dittpresentkort.se, genom att ringa 08-225030 eller genom att scanna QR-koden på baksidan av presentkortet.


Klicka på kortet nedan för saldo:
Saldokontroll

 

 

DET GAMLA PRESENTKORTET

Det gamla presentkortssystemet har tagits ur bruk!
 Det innebär att man inte kan köpa det gamla presentkortet längre, men för all er som har presentkort så kommer de att gälla i nedanstående butiker tills giltighetstiden på dem har gått ut.

Giltighetstiden för presentkorten är två år från och med inköpsdagen.

Klicka på kortet nedan för saldo på gamla kort:

 

 

Anslutna butiker till vårt gamla presenkort? Klicka HÄR!